Survivor finalini kim kazandı?

Survivor'ın kazananı belli oldu. Survivor 2013'ün şampiyonu Hilmi Cem oldu. Survivor'da bir ilke imza atıldı ilk kez bir gönüllü şampiyon oldu.

Survivor'da final günü. 110 gündür milyonları ekran başına çeken Survivor’ın bu akşam Kıbrıs’taki finalinde Hilmi Cem İntepe ve Doğukan Manço yarıştı. Survivor finalinde birinci olan  Hilmi Cem 500 bin TL’nin sahibi oldu.
Panama’da 110 gün önce başlayan, 9 ‘Ünlü’ ve 8 ‘Gönüllü’nün karşı karşıya geldiği ‘Survivor Ünlüler Gönüllüler Yarışması’, bu akşam KKTC’deki Kaya Artemis Otel’de düzenlenen finalle sona erdi. Kıbrıs’taki finale 4 isim kalmıştı. Ünlüler’den Ümit Karan ile Doğukan Manço, ‘Gönüllüler’dense Hilmi Cem İntepe ve Murat Ceylan zorlu mücadelelerin ardından Kıbrıs’taki büyük finale katılmaya hak kazanmıştı.
Kıbrıs’a adım atar atmaz, Panama’daki dokunulmazlık oyununu kaybeden Hilmi Cem ve Murat Ceylan SMS’te karşı karşıya geldi. Murat Ceylan, KKTC’deki ilk akşamında elendi. 500 bin TL’lik büyük ödül için dünkü yarı final bölümünde; Ümit Karan, Doğukan Manço ve Hilmi Cem İntepe arasında nefes kesen bir mücadele yaşandı. 3’lü arasında geçen çekişmenin ardından finale kalan ilk isim Hilmi Cem İntepe oldu. Ümit Karan ve Doğukan Manço ise SMS oylamasına kaldı. Halk oylamasında Doğukan Manço finale çıkan ikinci isim olarak belirlendi.

DOĞUKAN MANÇO KİMDİR?
Doğukan Manço, 19 Mayıs 1981 yılında doğmuştur ve dünyanın en zor yarışması olan Survivor'a katıldığı sırada 32 yaşındadır. Doğukan Manço'nun tam adı Doğukan Hazar Manço'dur. Belçika'da Valon Bölgesi'nin en büyük şehri olan Liege'de dünyaya gelmiştir.
Babası tüm Türkiye'nin tanıdığı ve çok sevdiği 1 Şubat 1999 yılında aramızdan ayrılan ama kalbimizden ayrılmayan Barış Manço'dur. Annesi ise hepinizin bildiği üzere Lale Manço'dur. Doğukan, Barış ve Lale Manço çiftinin ilk çocukları olarak hayata gözlerini açmıştır.
Daha sonra ise kardeşi Batıkan Zorbey Manço dünyaya gelmiştir.
Survivor Doğukan Manço, şuanda aktif olarak DJ'lik yapmaktadır ve babasının müzik mirasına sahip çıkmıştır.
Başarılı bir kariyeri olan Doğukan, Tuğba Macit ile tanışmış ve altı yıl geçirdikleri birlikteliğin ardından 2012 yılı Eylül ayında nikah masasına oturarak nişanlanmışlardır.
Bu nikah Moda'daki Barış Manço Müzesi'nde gerçekleşmiştir. Sadece aile bireylerinin daveti ile gerçekleşen sade nikah töreninde Doğukan Manço'nun şahitliğini kardeşi Batıkan yaparken, gelinin şahitliğini ise Amerikalı bir arkadaşı yaptı. Manço çifti düğünü Survivor'dan sonra gelecek yaz ayında yapacaklar.

HİLMİ CEM KİMDİR?
19 Mayıs 1992 Muğla Yenice doğumlu olan Hilmi Cem İntepe 18 yaşına kadar Bodrum Güvercinlik’te yaşadı. 15 yaşında kendi kendine dans etmeye başlayan Hilmi Cem hiçbir yardım almadan her şeyi kendi öğrendi.
17 yaşında latin danslarına yazılan Hilmi Cem İntepe birçok kez salsada Türkiye Gençler Şampiyonu olmuştur. Üniversitedeki 2. yılında Muğla’dan yakın arkadaşları ile birlikte bir dans okul açan Hilmi Cem İntepe şu anda faal olarak açtığı bu okulda dans eğitmenliğine devam etmektedir.
Hilmi Cem İntepe, bu sezon Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasına da katıldı. Yarışma da 1. turda 3 evet aldı bir üst tura çıktı, 2. tur da %79 oy aldı yarı finale çıktı ve yarı finalde ise %72 oy aldı ama elendi.

Survivorda Elenme sırası:
Survivor 17 hafta 29 Haziran 2013 Ümit Karan
Survivor 16. hafta 28 Haziran 2013 Cuma Murat Ceylan
Survivor 15. hafta 17 Haziran 2013 Pazartesi Cengiz Coşkun
Survivor 14. hafta 10 Haziran 2013 Pazartesi Irmak Atuk
Survivor 13.hafta 4 Haziran 2013 Salı Dağhan Külegeç
Survivor 12. hafta 28 Mayıs 2013 Salı Duygu Çetinkaya
Survivor 11.Hafta 21 Mayıs 2013 Salı Bennu Gerede
Survivor 10. Hafta 14 Mayıs 2013 Salı Fatmagül Fakı
Survivor 9. Hafta 06 Mayıs 2013 Pazartesi Bozok Gören
Survivor 8. Hafta 29 Nisan 2013 Pazartesi Erhan Yavuz
Survivor 7. Hafta 22 Nisan 2013 Pazartesi Larissa Gacemer
Survivor 5. Hafta 15 Nisan 2013 Pazartesi Nazenin Tokuşoğlu
Survivor 4. Hafta 08 Nisan 2013 Pazartesi Mustafa Sürmen
Survivor 3. Hafta 01 Nisan 2013 Pazartesi Seda Akman
Survivor 2. Hafta 25 Mart 2013 Pazartesi Emel Erdemanar

OĞLUM BAK GİT FILMINI FULL HD Film İzle

Açıklama: Orhan (Yavuz Seçkin) hayatını taksicilik yaparak sürdüren fakat başından talihsizliklerin eksik olmadığı biridir. Elini attığı her işte trajikomik sonuçlar elde eder. En yakın arkadaşları Kürşat (Metin Yıldız) ve Teoman (Veysel Diker) ‘da bu durumun farkındadır. Ellerinden gelen her şeyi denerler ama onlarda Orhan’a yardım edemezler. Orhan’ı son çare olarak kişisel gelişim uzamanı Figen (Esra Sönmezer) ‘a götüreceklerdir.Youtube ‘de ünlü olmuş bir görüntüden yola çıkarak çekilmiş filmde, saf karakter Orhan’nın başından geçenleri anlatmaktadır. Film İzle

IMDB Puanı: 1.2

Yönetmen: Kamil Cetin

Oyuncular: Metin Yıldız , Yavuz Seçkin , Selahattin Taşdöğen , Veysel Diker , Orhan Aydın

İzle

  • Fragman
  • Tek Part

Kurtadam Aramizdaki Canavar – Werewolf The Beast Among Us 2012 Türkçe Dublaj Film İzle

Açıklama: Universal Studios’un klasik canavarlar mirasından Werewolf: The Beast Among Us’ta bir canavar 19. Yüzyıl Avrupa’sında bir kasabada ay ışığı altında terör estiriyordur. Genç bir adam ise sevdiklerini bu dile getirilemeyen felaketten korumaya çalışmaktadır. Kasabanın doktoru (Stephen Rea) ile yaptığı çalışmalar esnasında, Daniel (Guy Wilson) kurt adam saldırılarının korkunç sonuçlarına tanık olur. Yaratığın dehşet saçan ünü ödül avcılarını, heyecan peşinde olanları ve şarlatanları kasabaya çekince, Daniel bu acımasız canavarı yok etmeye karar verir. Bunun üzerine gizemli bir yabancı (Ed Quinn) ve yetenekli kurt adam avcılarından (Stephen Bauer, Adam Croasdell) oluşan ekibi canavarı yakalamak için kasabaya geldiklerinde, Daniel annesinin (Nia Peeples) tüm itirazlarına rağmen onlara katılmayı teklif eder. Ancak gruptakiler kısa süre içinde bu yaratığın daha önce karşılaştıkları tüm yaratıklardan daha güçlü daha zeki ve daha tehlikeli olduğunu anlarlar. Kasabadaki ölü sayısı gün geçtikçe artmakta ve kasabalılar komşularının yırtıcı hayvanlara dönüştüğünü gördükçe, kasaba halkı kurt adamın gerçek kimliğini bulmak için birbirine karşı silahlanır. Bu kargaşa ortasında, Daniel hedefine hayal ettiğinden çok daha yakın olduğundan kuşkulanmaya başlar. Film İzle

IMDB Puanı: 5.0

Yönetmen: Louis Morneau

Oyuncular:  Steven Bauer, Nia Peeples, Ed Quinn

İzle

  • Fragman
  • Tek Part
  • Part 1
  • Part 2
  • Part 3

Filmi Nasıl İndiririm


Sitemizden İstediğiniz bütün videoları tek tık ile süper hızlı indir...

İdman dosyaları indirirken birçok parçaya böler ve herbirini yüksek hızda indirir böylelikle indirme hızı maximum olur. Bu yüzden dünyadaki en iyi indirme programı olarak kabul edilir. Şimdi ise son sürümü (En gelişmiş hali) ile karşınızdayız.

Not: Crack indirdiğiniz dosyanın içindedir. Resimli anlatımı aşağıda bulacaksınız.
Önemli Not: Programı kurup crack yaptıktan sonra bilgisayarı her açıp kapamanıza güncellemek isteyecektir ve bir mesaj gönderecektir bu durumda kesinlikle güncelleme yapmayınız aksi taktirde programınız deneme sürümü haline gelir

Herkese iyi eğlenceler... Film İzle

İndirme Linki:




Eğer İndirme Linki Çalışmıyorsa Yorum Yaparak Bildiriniz.



Resimli Anlatım:












Son olarak programın kurulu olduğu dosyanın içine girin ve programı çalıştırın programınız full olmuştur...

İdm Ayarlar. Filmi indirmek istediğinizde gördüğünüz gibi tarayıcıyı seçin aksi taktirde filmi izliyemezsiniz.

Lütfen Yorumlarınızı Eksik Etmeyin..


Muhteşem Yaratıklar – Beautiful Creatures 2013 Türkçe Dublaj Film İzle

Açıklama: 17 yaşındaki Ethan Wate (Alden Ehrenreich), aylardır aynı rüyayı görmektedir. Gizemli bir genç kız, kendisini bir İç Savaş alanında beklemektedir. Ethan karşı konulamaz biçimde onunla olmak istemektedir fakat bilinmeyen bir tehlike vardır – ve her seferinde bir yıldırım çarpar ve Ethan kıza ulaşamadan onu öldürür. Bu rüyalar dünyasındaki tehlike bile Ethan’ın gerçek hayatta Gatlin, Güney Carolina’da uyadığı hayatına tercih edilirdir. Burası küçük ve 21.yüzyıla ayak uyduramamış, tutucu bir kasabadır; burada hiçbir şey asla değişmez ve hiçbir şey olmaz. Annesinin ani ölümünün ardından tamamıyla içine kapanın babasıyla eve tıkılan Ethan, ancak kitaplarda okuyabildiği hayatlara hasret duyar. Fakat Ethan’ın sıradan hayatı, gotik Ravenwood Manor’un münzevi sahibi Macon Ravenwood (Jeremy Irons)’ın yeğeni olan Lena Duchannes (Alice Englert) adlı güzel ve gizemli kızın gelmesiyle sarsılır. Ethan aniden Lena’ya tutulur; her ne kadar bela bu kızın peşini bırakmıyor gibi görünse de ve onun kontrolünün ötesinde güçlere sahip olan bir Caster olduğu aşikar olsa da. Kasaba muhafazakar Bayan Lincoln (Emma Thompson) tarafından yönetilmektedir ve kızın sürgüne gönderilmesini ister. Even Gatlin’in her şeyi bilen kütüphanecisi Amma (Viola Davis), tarihin tekerrür etmesinden korkar – 16.yaşına yaklaşan Lena’nın aile sırrının ve lanetin yeniden belirmesinden. Bir Caster’ın Aydınlık ya da Karanlık’ın güçlerince seçildiği bir zamandır. Fakat Lena’nın kaderi onu ve Ethan’ı karmakarışık büyülerin ağına ve kaçışı olmayan bir tehlikeye çoktan lanetle mühürlenmiş olabilir. Film İzle

IMDB Puanı: 6.1

Yönetmen: Richard LaGravenese

Oyuncular: Emmy Rossum , Kyle Gallner , Emma Thompson , Viola Davis , Alice Englert



  • Fragman
  • Tek Part
  • Part 1
  • Part 2
  • Part 3

Başlangıç - Inception Türkçe Dublaj

Açıklama: Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) çok yetenekli bir hırsızdır. Uzmanlık alanı, zihnin en savunmasız olduğu rüya görme anında, bilinçaltının derinliklerindeki değerli sırları çekip çıkarmak ve onları çalmaktır. Cobb'un bu ender mahareti, onu kurumsal casusluğun tehlikeli yeni dünyasında aranan bir oyuncu yapmıştır. Ancak, aynı zamanda bu durum onu uluslararası bir kaçak yapmış ve sevdiği herşeye malolmuştur. Cobb'a içinde bulunduğu durumdan kurtulmasını sağlayacak bir fırsat sunulur. Ona hayatını geri verebilecek son bir iş; tabi eğer imkansız "başlangıç"ı tamamlayabilirse. Mükemmel soygun yerine, Cobb ve takımındaki profesyoneller bu sefer tam tersini yapmak zorundadır; görevleri bir fikri çalmak değil onu yerleştirmektir. Eğer başarırlarsa, mükemmel suç bu olacaktır.

Yapım: 2010


IMDB Puanı: 8.8


Yönetmen: Christopher Nolan



Oyuncular: Joseph Gordon-Levitt , Leonardo DiCaprio , Lukas Haas , Marion Cotillard , Michael Caine , Pete Postlethwaite , Tim Kelleher , Tom Berenger , Cillian Murphy , Michael Gaston

Hayalet Saldırısı Türkçe Dublaj Film İzle

Hayalet Saldırısı ~ Ghostquake izle Aksiyon filmlerinin usta aktörü Charisma Carpenter’dan güzel bir gerilim filmi. İyi seyirler… Film İzle

IMDB Puanı: 4,9

Yönetmen: Jeffery Scott Lando

Oyuncular: Charisma Carpenter, Gabe Begneaud, Jonathan Baron




Çakallarla Dans 2 Hastayız Dede Tek Parça HD Film İzle

İzle


Açıklama:  Komedi filmlerinin arasına adını yazdıran filmde,Gökhan reyiz , del piero hikmet hapishanede cok ama cok sıkıcı günler geçirmektedirler tabiki diger arkadaşları olan muhasebecileri servet ve köfte necmiyle beraber bu dörtlü daha öncelerden organize bir dolandırma yapmış olduklarından içeriye atılmışlardır.Hapishane de mutsuz günler yaşayan bu suç çetesi dışarı çıkabilmek, tekrar mahalleye dönebilmek ve tekrar futbol takımıyla birlikte olmak adına plan üstüne plan yapıyorlar. Ancak tüm girişimler sonuçsuz kalıyor tam bu umutsuzluk içine girdikleri sırada, dışarı çıkabilmek serbest olabilmeleri için karşılarına bir şans çıkıyor. Bu haberle oldukça ilgilenen suç çetesi hemen araştırmaya başlıyorlar. Karşılarına çıkan bu şans ise; suçlular üzerinde yapılacak olan bir tıbbi deney için kobay olarak kullanılacak suçlulara ihtiyaç vardır.Kahramanlarımız bu şansı kaçırmıycaklardır.Ne pahasına olursa olsun onlar için dışarı çıkıp eski hayatlarına kavuşmak herşeyden önemlidir. Çakallarla dans 2 full izle sizlerle. Film İzle



IMDB Puanı: 4.4

Yönetmen Adı: Ali Tanrıverdi

Oyuncular: Ceyhun Yılmaz, Doğa Rutkay, İlker Ayrık, Murat Akkoyunlu, Şevket Çoruh

Celal ile Ceren Tek Part Film İzle

Tek Part Full HD İzle (720p)

Açıklama: Celal ile Ceren 2013 Türk Filmi Full Hd İzle | 30′lu yaşlarını süren Celal, Karaköy’de baba mesleğini sürdüren bir elektrikçidir. 30 yaş krizine yeni girmiş olan Ceren ise mobilya mağazasında çalışmaktadır. İkilinin uzun beraberliği ise 6 yıla dayanmıştır! Çevresindekiler artık evleneceklerini varsayarlar. Fakat Celal bir arkadaşının bekarlığa veda partisine gitmek isteyince ikili feci tartışır ve bozuşurlar. Ceren gitmesini istemese de, Celal kırk yalanla bir yolunu bulur ve partiye gider. Olay ortaya çıkınca Ceren ayrılmak ister; onu hala sevse de amacı biraz sevgilisinin burnundan getirmektir. Fakat hiç beklemediği biçimde evlilik baskısı altında kalmaktan şikayet eden Celal bir anda Ceren’i terk eder! Hayatının çoktan daha güllük- gülistanlık olacağını sanırken bekarlık günlerinde belalar da peşini bırakmaz. Ceren’i özleyeceği günler yakındır… Kalitesiyle, başrollerini ünlü komedyen Şahan Gökbakar ve Ezgi Mola’nın paylaştığı Celal ile Ceren, Recep İvedik serisinde beraber çalışan yönetmen Togan Gökbakar ve Şahan Gökbakar Kardeşler’in yeni komedi projeleri. Film İzle

IMDB Puanı: 2.1

Yönetmen Adı: Togan Gökbakar

Oyuncular:  Sahan Gökbakar, Ezgi Mola, Dilsah Demir, Gokcen Gocebag



Dev Avcısı Jack Turkçe Dublaj Film İzle

Açıklama: (imdb: 6.4 ) Güzel prenses Isabella korkunç Devler tarafından kaçırılınca Kral McShane, en iyi şövalyelerine kızını geri getirme emri verir. Genç bir çiftlik işçisi olan Jack ise bu ekibe katılmaya gönüllü olur. Devler ile insanların dünyası arasında sihirli fasulye sırığı ile yeniden bir geçit oluşmuştur ve insan kanına aç devler için bu bulunmaz bir nimettir. Zamanında kaybettikleri bu toprakları yeniden kazanmak isteyen devlerin vahşetini durdurmak içinsei Jack elinden gelen her şeyi yapmak zorundadır. Artık insanlığın geleceğinin kurtuluşu, tüm korkularına rağmen cesur bir savaşçı olmak zorunda olan Jack’in omuzlarındadır iyi seyirler. Film İzle

Yapım: 2013

IMDB Puanı: 6.4

Yönetmen: Bryan Singer

Oyuncular: Ewan McGregor ,  Eleanor Tomlinson ,  Bill Nighy ,  Ian McShane ,  Nicholas Hoult


Part 1

Part 2

ÇANAKKALE YOLUN SONU 720P HD Film İzle

Açıklama:  Çanakkale yolun sonu full izle Filmin konusu: 25 Nisan 1915… Osmanlı İmparatorluğu’nun direniş kapısı olan Çanakkale, gemi yoluyla geçilememiş ve işgalciler, çaresiz bir manevrayla Gelibolu kıyılarına çıkartma yapmaya başlamışlardır. İşgal kuvvetlerinin belki de en büyük direnişi gördükleri koy, o andan sonra mağlup bir ordunun adıyla anılacaktır; Anzak Koyu. Hilal-i Ahmer cemiyetindekiler ve Muhsin’le Hasan’ında içinde bulunduğu destek birliği beş günlük yolculuğun sonunda, 25 Mayıs 1915’te cepheye ulaşırlar. Hasan, siperlere indiği anda, savaşın hayal ettiğinden daha acımasız olduğu gerçeğiyle yüzleşir. Daha ilk gün, bir Anzak askeriyle siper içerisinde burun buruna gelir ve abisinin son anda yardımına koşmasıyla kıl payı hayatta kalır. Birkaç gün sonra Muhsin bir Anzak keskin nişancıyı vurup, daha önce Balkan savaşında da komutasında yer aldığı Yüzbaşı İbrahim Adil tarafından keskin nişancılık görevine getirilir. Muhsin’inse İbrahim Adil’den tek bir isteği vardır. Kardeşi Hasan’ı geri hizmete çektirmek… O andan sonra Muhsin, bir diğer keskin nişancı Şeref’le birlikte yüksek rütbeli düşman askerlerini avlayacak, kardeşi Hasan’sa ikmal çadırlarından cepheye tüfek ve mermi sandıkları taşıyacaktır. Muhsin’in nişancılık ve sızma konusundaki hüneri, düşman hattında kısa sürede efsane olmasına yol açar. Bu durum karşısında Anzak askerlerin bile içten içe nefret ettikleri İngiliz Binbaşı Steward, karşı atağa geçmek ve kendi canını korumak amacıyla ordunun en iyi nişancısı olan, onbaşı William Eagle’ı Anzak koyuna getirtir. Eagle’ın tek bir görevi vardır. Mümkün olduğunca çok subay öldürmek ve bütün koya nam salan Muhsin’in dikkatini çekip bu hünerli Türk nişancının hayatına son vermek.... Film İzle

IMDB Puanı: 7.3
Yönetmen Adı: Alphan Dikmen, Başak Angigün 
Oyuncular: Berrak Tüzünataç, Fikret Yıldırım Urağ, Gürkan Uygun, Stephen Chance, Umut Kurt

İzle

Laz Vampir: Tirakula Full izle HD Film İzle

Açıklama: Laz Vampir: Tirakula Full izle Laz vampir, Drakulanın ( Seymen Aydın) Laz Taksi şoförü Dursun’u (Levent Sülün) kurban olarak seçip bedenine girerek Dursun’un bedeninde Laza dönüşmesinin komedisini yaparken klişe bir vampir anlayışından sıyrılıp daha yerli ve orijinal bir vampir karakteri sinema dünyasının huzurlarına sunuyor. Keyifli seyirler… Film İzle

IMDB Puanı: 5.4

Yönetmen Adı: Ulaş Zeybek   

Oyuncular: Alp Korkmaz, Wilma Elles, Meral Kaplan, Levent Sülün, Veysel Diker




İzle

Oblivion Filmi Türkçe Altyazı izle Film İzle


Açıklama: Oblivion filminde, Bir grup vardır ve askeri olarak yönetilmektedir. Onların içinde güvenilir biri olan Jack isimli bir askeri önceden insanların yaşamış olduğu dünya ya keşif amaçlı göndermişlerdir. Jack orada insanların nasıl yaşadığı ve hayatlarına nasıl devam ettiğini araştırırken karşısına süpriz birşeyler çıkar. Güzel bir film 2013′ün iddalı filmlerinden biri başrolde Tom Cruise oynamakta sizleri onunla başbaşa bırakıyor ve bu güzel filmi sizlere sunuyoruz. Aksiyon ve macera için hazırmısınız. iyi seyirler. Film İzle

IMDB Puanı: 7.2

Yönetmen Adı: Joseph Kosinski

Oyuncular: Melissa Leo, Morgan Freeman, Nikolaj Coster-Waldau, Olga Kurylenko, Tom Cruise

İzle

Iron Man 3 Türkce Dublaj Full 2013 Film İzle

Açıklama: Tony Stark, bir dahi, bir mucit ve bir kahramandır. Zırhını kendi tasarlamış ve onun sayesinde dünyayı bir çok kötüden kurtarmıştır. Peki zırh olmasaydı Stark şu anda ki kendisi olabilir miydi? Stark'ın gizliliği en büyük düşmanı tarafından delinip deşifre edilince sevdikleri tehlike altına girmiştir. Tony Stark'ın kendini aradığı ve sürekli olarak sorguladığı Iron Man 3 izle filminde Mandarin ortaya çıkarak kötülüğünü etrafa saçmakta ve Stark'tan intikam almak istemektedir. Stark'ın ve zırhın güçleri durumu kurtarmaya yetmeyince, kendini geliştirmek zorunda kalan Stark herkesi özellikle de sevdiklerini kurtarabilecek ve kendini aradığı bu yolculukta başarılı olabilecek midir? Film İzle

IMDB Puanı: 7,6

Yönetmen: Drew Pearce, Shane Black

Oyuncular: Guy Pearce, Gwyneth Paltrow, Paul Bettany, Robert Downey Jr., Samuel L. Jackson

İzle


G.I. JOE RETALIATION TÜRKÇE DUBLAJ Film İzle

Açıklama: İlk filminin devam niteliğinde olan G.I. Joe 2 Misilleme izle yici ile 2013 yılının Mart ayında gösterime girmesi beklenen filmlerden biridir. ABD yapımı oldukça başarılı olan film, Bilim kurgu, aksiyon ve macera türü de ilgi görmesi beklenen filmler arasındadır. Bruce Willis’inde kadroya dahil olması ile ilgiler yoğunlaşırken vizyon tarihinin gelmesi sabırsızlıkla bekleniyorken o gün geldi çattı. Bizler de filmi sinemada izle me şansı bulunmayan değerli takipçilerimiz için sitemize ekledik. Filmin yönetmeni Jon Chu’dur.Pek çok şeye karşı mücadele içinde olan G.I. Joe’ların hikayesini konu alan film bilim kurgu, aksiyon ve macera filmleri türünde izleyici ile buluşması beklenen bir yapımdır. Filmin sinemalar.com puanı 7.4′tür. IMDB puanı da an itibariyle 6.3 olan, 3 boyutlu olarak hazırlanmış olan film 2013 yılı içinde merakla beklenen filmler arasındadır. Film İzle


IMDB Puanı: 6.3

Yönetmen Adı: Jon Chu

Oyuncular: Bruce Willis, Channing Tatum, Dwayne Johnson, Arnold Vosloo, Ray Stevenson

İzle


Hızlı ve Öfkeli 6

Açıklama: Hızlı ve Öfkeli 6 izlemediyseniz bu filmi şiddetle izleminizi öneririz. Serinin en son filmi olan Hızlı ve Öfkeli 6’nın oyuncu kadrosunda hemen hemen bir değişiklik olmadı. Vin Diesel’i efsaneleştiren ve adına birçok oyun ve tekstil ürünleri çıkan bu filmde de senaristliği Chris Morgan üstlendi. Chris Morgan’ın bundan önce de bayağı başarılı senaryoları olmuştu. Bu eserde de yazdığı senaryoyla takdir topladı. Filmin hikayesi bundan bir önceki filmin devamı niteliğinde. Kahramanlarımız yaptıkları büyük vurgunla Brezilya’dan kaçmış ve dünyanın çeşitli yerlerine dağılmışlardır. Kazandıkları parayla rahatça ve birbirinden ayrı olarak yaşayan kahramanlarımızın bir gün canına tak eder ve ülkerine dönmek isterler. Ancak ülkelerine dönmeleri için kahramanlarımızın önünde çok ciddi engeller olacaktır. 2013 yılında vizyona giren Hızlı ve Öfkeli 6 izleyenler ve eleştirmenlerden önemli notlar aldığı gibi, imdb kullanıcıları tarafından da yüksek puanlara layık görüldü. Bu da filmin aslında başarılı olduğunun en önemli kanıtı… Sitemizde Hızlı ve Öfkeli 6 izleyebilirsiniz.

IMDB Puanı: 7.8

Yönetmen: Justin Lin

Oyuncular: Vin Diesel, Paul Walker, Michelle Rodriguez, Dwayne Johnson, Jordana Brewster

İzle




Moskovanın Şifresi Temel 2012 Full

Açıklama: İlk filmde Rus ve Türk mafyasının çatışarak birbirlerini öldürmesi sırasında çukura düşen hazineyi bulan Temel (Alper Kul), Sümela Manastırı’nın şifrelerini çözerek hazineye ulaştığını zannetmektedir. Hazineyi Temel’e kaptıran Rus Mafya lideri İvan, Temel’in yakalaması ve hazineyi alması için en güçlü adamlarından Abromoviç’i Trabzon’a Temel’i yakalamaya yollar. Adamlardan her defasında kurtulan Temel, peşini bırakmayacaklarını anladığında Abromoviç’i yakalamak için arkadaşı Turgay (Ruhi Sari) ile beraber Moskova’nın yolunu tutar.

İlk filmde olduğu gibi başrollerde Alper Kul ve Aslıhan Güner oynamakta. Yanlışlıklar komedisi olan film, Rusya’da Trabzon’a uzanan bir hikaye. UgurluFilm olarak sizlere bu filmi sunuyor ve iyi seyirler diliyoruz. 'Tek Parça Film İzle' iyi seyirler diler.

 IMDB Puanı: 3.2

Yönetmen: Adem Kiliç

Oyuncular: Altan Erkekli,Alper Kul, Ruhi Sarı ,Aslıhan Güner


İZLE: